Gastblog: To be (bald) or not to be (bald)

Kaal, of niet kaal? Yvonne ziet ook de voordelen van haarloos door het leven gaan.

chemotooy-to-be-bald-or-not-to-be-baldAls je net kaal bent, is het even wennen maar al snel vond ik het eigenlijk gewoon lekker makkelijk. Geen gedoe meer, wat kost de kapper, föhn ontploft, shampoo op, haarlak foetsjie, welke kleur moet het nu weer worden, etc. Bovendien is ‘smooth’ de goedkoopste oplossing voor een Zieke Zelfstandige Zonder Portemonnee.

Je omgeving doet er iets langer over om eraan te wennen. Vragen of je dood gaat. Grootst mogelijke onzin natuurlijk.

Als een vent z’n kop kaal scheert, is het stoer en sexy. Dat moet voor vrouwen ook kunnen, desnoods onder het motto: ‘op een snelweg groeit geen gras’.chemotooy-yvonne-met-korte-pruik

 

Ik heb gewoon dezelfde kapper als m’n bodybuildende gladgeschoren buurman (of Humberto Tan) en zeg nou zelf…die ziet er niet verkeerd uit!

Natuurlijk heb ik een regiment leuke (goedkope) pruikjes. Mijn pruikenboer weet precies waar ik van houd en belt me op als ie weer iets nieuws heeft dat in mijn pulletje past. ‘k Heb zelfs een ‘Gerda Wildertje’.

chemotooy-yvonne-met-pruik-en-hoed

 

 

Voor meer info over dit onderwerp: laat gerust een bericht achter hieronder. Misschien kunnen we op deze manier meer vrouwen zich prettig laten voelen op verschillende manieren.

3 gedachten over “Gastblog: To be (bald) or not to be (bald)

 • 5 oktober 2015 om 14:39
  Permalink

  Super hoor, nog weer een sterke vrouw met charisma die de deur uit gaat al naar gelang de stemming. Gewoon gedurfd lekker kaal of met een (goedkoop) pruikje passend bij het moment.
  Respect en hopelijk ook weer een inspiratie voor andere vrouwen.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2015 om 22:15
  Permalink

  Heel goed verhaal! Moedig en zeer positief. Anne Marie had prachtig haar maar toen ze ‘geschoren’ was, was ze voor mij nog steeds de mooiste vrouw. Uit solidariteit heb ik mijn haar ook laten scheren. En dat ben ik sindsdien blijven doen; het is inderdaad ook erg praktisch.
  Dank je wel voor jouw bijdrage!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.